Maatwerk

Workshops

Wanneer er voldoende behoefte blijkt te bestaan, kunnen één of meer trainers van het HiHaHo Content & Training Team ook workshops verzorgen voor groepen gebruikers uit de kring van eindafnemers, c.q. beoogde auteurs uit de aangesloten lokale kerken. Maximaal aantal personen per workshop is zes.
Uitgangspunt bij deze dienstverlening is dat locatie en voorzieningen bij LPB media in Zwolle worden georganiseerd en gefaciliteerd. Er kan gekozen worden tussen een hele dag voor één groep, of twee dagdelen voor twee groepen. Maar er kan ook gekozen worden voor een andere locatie, bijvoorbeeld in eigen kerk. De locatie moet voorzien zijn van een goed werkende internetaansluiting (wifi). De deelnemers moeten beschikken over een tablet of laptop waarop een recente versie van een gangbare webbrowser is geïnstalleerd.
Kosten: 50 euro per persoon (koffie/thee inbegrepen, geen lunch). Indien op locatie elders komen de reiskosten van de trainer voor rekening van de groep.

Interactief maken van uw video’s

Denkt u nu na het lezen van alle informatie: “Erg mooi product, maar ik zie het niet zitten dit zelf te gaan doen”? Dan kan LPB media u helpen. Schroom dan niet dit bij ons aan te geven, we willen u graag van dienst zijn. We inventariseren dan eerst wat u graag zou willen, en dan overleggen we samen wat de beste werkwijze is in uw situatie. Uitgangspunt is dan dat we eerst kijken wat u wel zou kunnen/willen en dat we daarna een aanbod doen wat onze dienstverlening gaat kosten.

Aanvullende dienstverlening

LPB media heeft nog veel meer kennis en vaardigheden in huis. Deze kunnen we u ook aanbieden. We kunnen filmpjes voor u maken, dus daadwerkelijk met de camera op pad. Daarin denken we met u mee wat  betreft script, regie, beeldcomposities, geluid, locatie, en verdere productie. Dit kunnen we compleet maken door het bouwen van een website en andere vormen van (digitale) publicatie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.